Iron Man 3

För ett tag sedan såg jag Iron Man 3.

Iron Man 3

Jag gillade ettan och tvåan jättemycket och trean var lite för mycket som tidigare filmer. Det är inte roligt längre att se Robert Downey Jr skoja och åka omkring i sin fantastiska dräkt. Blir till slut lite tröttsamt.

Fantastiska effekter naturligtvis men det behöver sättas ihop med en någorlunda intressant historia. Det är ju en matiné som ju har sin formula och struktur men det är inte originellt längre. Hoppas det var sista filmen.

Filmen får trots allt en trea för enhetligt och gediget genomförande.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.