Jag är något på spåren

Ursäkta den vitsiga rubriken men jag kunde inte låta bli.

I fredags hörde jag Timo Räisänen sjunga Radioheads låt Creep i På spåret. Jag vet vad du tänker. Ser han på spåret? Det krävs mod att säga det. Jag erkänner! Jag tycker det är kul att svara på frågor. Jag erkänner! Jag tycker att de töntiga kommentarerna från programledarna är mysiga. Ett sammantaget mysigt program som inte kräver så mycket. Lagom mycket för en fredag kväll.

Tillbaka till det viktiga. Timo Räisänen. Låten Creep. De tillsammans stod ut ur rutan. Vet inte varför nu så här i efterhand men upplevelsen var bara så rätt och härligt musikalisk att höra och se. Vi applåderade spontant i soffan. Att jag skulle se ett sådant framträdande i programmet på spåret trodde jag aldrig. Ett bra val som jag tror alla kände, även de som var där. Helt enkelt lysande framfört och en briljant låt.

Förresten kan jag inte låta bli att tänka hur en Rammstein remix av Creep med Till som leadsinger skulle kunna låta. Rammstein Ohne Dich remix? Oder Rammstein Mann gegen Mann remix?

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

One thought on “Jag är något på spåren”

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.