Julie och Julia

Såg om filmen Julie och Julia för ett tag sedan. Filmen gick på TV3 och jag zappade förbi men fastnade.

Meryl Streep är verkligen en bra skådespelare och lyckas hålla liv i filmen med sin gestaltning. Det är märkligt vad mat kan fånga intresset. Jag som normalt sett inte tittar på mat-TV kan på något sätt förstå att det är ett hantverk som är väl värt att titta på. Inte utan att jag sitter och blir sugen på alla läckerheter. Det är nog därför jag avstår från att tittat för mycket 🙂

Nå, filmen handlar ju om en kvinna som väljer att laga alla rätter i en klassisk matlagningsbok och bloggar om det. Tydligen en verklig historia. För mig är nog ändå Meryl Streep själva filmens behållning och är en trevlig stund i soffan. Lite abrupt slut men det verkar följa vad som hände i verkligheten och det får filmen plus för. Väl värd att se. Även för mig som inte egentligen gillar mat-TV.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.