Klassisk filmscen

Jag såg om Silence Of The Lambs i helgen.

Det är fortfarande många år senare en av de tätaste filmer jag kan komma ihåg. Särskilt är det scenen nedan med Buffalo Bill som har satt sig fast hos mig. Scenen förklarar så mycket på så kort tid och är väldigt engagerande, det går inte att värja sig. Jag avundas den som kom på hur scenen skulle gestaltas.

Jag har en svaghet för filmmusik och i scenen spelas Goodbye Horses med Willam Garvey med sång av Q Lazzarus. En suggestiv musik som jag har haft i lurarna i två dagar nu. Kan inte låta bli att komma tillbaka till låten och uppleva känslan av filmscenen om igen. Kommer i en viss stämning.

När jag letar efter scenen i Youtube så hittar jag en massa andra klipp. Det är ett klipp som sticker ut. Vet inte varför men det kanske är för att jag sitter fast i känslan av att höra Goodbye Horses? Jag kan aldrig sluta förvåna mig vad folk lägger in på Youtube. Varför gör tjejen videon? Hur tänkte hon? Och hur kom hon på att lägga ut den på Youtube? Det är en konstig värld.

Kollar i kommentarerna. När det står PUT THE F–KING LOTION IN THE BASKET kan jag inte hålla mig för skratt längre. För att förstå varför behöver man ha sett Silence of the lambs tror jag.

🙂

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.