Kommunikation på 80-talet och nu

Hittade en 12″ av låten Telegraph med OMD. Texten “Telegraph. I don’t understand” fick mig att fundera på 80-talet och kommunikation. Då fanns inte internet, facebook, bloggar, sms, mobiler och allt annat som finns 2010. I nästa andetag tänkte jag hur mycket annorlunda det egentligen är. Tekniken hjälper ju inte mig med avstånden, geografiska och andra. Det är ju bara en massa meddelanden som inte för mig närmare de jag bryr mig om. Samtidigt, på 80-talet var jag begränsad på ett sätt som jag inte är idag. Min värld är större idag med många fler människor. Det är jag glad för!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.