Långledigt

Det har varit många aktiviteter nu i långhelgen. I onsdags var vi hemma hos kompisar och hade lite fest med god mat. Den 1 maj var vi bortbjudna igen till Eslöv (har aldrig varit där tidigare) och träffade nya intressanta människor som håller på att renovera  och bygga om ett gammalt hus. Det blir jättefint men jag hade aldrig klarat av det de gör. Dels är jag inte händig nog och för det andra kan jag inte tänka mig att varje dag se hur mycket det finns att göra. Jag hade blivit jättestressad. Jag beundrar verkligen människor som klarar detta. Ofta är det människor som samtidigt är konstnärliga, tycker jag mig ha märkt. Det är väl därför jag inte kan rita…

Igår hade vi släkten på besök för att Ida fyller 15 år. Stora damen. Kul att se. Försöker komma ihåg hur det var att vara 15 år och det dyker upp lite minnen men jag tror inte det är samma minnen som Ida har. Mycket är annorlunda idag.

Idag spelade jag golftävling och blev 10:a på 80 slag netto. Skulle varit 4:a om jag inte jag inte hade slagit ut bollen två gånger på hål 13. Aaarrrghhh! Det retar mig verkligen. Men jag är på gång efter en lång svacka. Känns skönt.

V75 gick inte bra idag men det var någon i Malmö som vann 19 miljoner. Tur för honom/henne.

Imorgon blir det besök hos mina föräldrar. Det var längesedan så det ska bli kul!

Som ni hör är helgen full av grejor att göra och samtidigt är det en massa andra saker jag skulle göra men nu är det soffan som drar…

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.