Lasse 44 år

Min kompis Lasse fyller  44 år idag.

Har har kommit till en position här i världen som han är som klippt och skuren för. Han har så länge jag har känt honom brunnit för att minska orättvisorna här i världen. Som chef för Capacity Building på World Customs Organization hjälper han och hans medarbetare alla världens länder att förbättra sin tullhantering och med det även sitt lands förutsättningar i världsekonomin.

Det är inte alla människor som hittar rätt här i världen men jag tycker att Lasse har gjort det.

Grattis Lasse!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.