Le Horde

Har sett en fransk zombiefilm som heter Le Horde.

Kombinationen av zombie och gritty gangstermovie gillade jag. Upptakten till filmen visar en död polis och hans kollegor bestämmer sig för att hämnas, utanför lagens råmärken. Så långt en vanlig thriller och det är bra gjort. Någonstans mitt i hämnden blir det en zombiefilm och huvudrollsinnehavarna uppträder som om de aldrig har sett en zombiefilm förr! Märkligt ignorant i dessa tider där zombies finns med i nästan alla sammanhang inklusive Hipp Hipp. Filmen blir nu en annan och jag tycker den blir bättre.

Sammanfattningsvis var det inte en skrämmande film men det fanns några “hoppa till” scener. Franska språket och uttryckssättet tillför också en dimension åt filmen. Karaktärerna är lite av en balastning för filmen och slutet var en överraskning på ett sätt men egentligen helt logiskt för filmen. Filmen får medelbetyg. Helt ok underhållning för dig som gillar zombiefilm.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.