Livet går vidare

Det är inte dags att gräva ned sig. Inte än.

Idag började jag min semester och jag var hos pappa och hälsade på för att hjälpa till med räkningarna. Det känns bättre nu och min pappa tar sig vidare. Ingenting blir som förut men livet går vidare. Det är en gammal sanning som man inte riktigt förstår förrän det händer.

Just nu vill jag ha en inbjudan till spotify.com. Tjänsten verkar vara just det jag behöver för mina musikbehov. Så, om du har en spotify.com inbjudan som ligger och skräpar kan du väl skicka den till mig?

Annars är semester något skönt. Särskilt när resten av familjen också är ledig. Vi tänkte åka på badhuset idag men när vi kom fram var det stängt. Typiskt att vi inte hade kollat det innan. Men vi åkte ut i skogen istället och det var skönt.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

3 thoughts on “Livet går vidare”

  1. Letar också febrilt efter en Spotify inbjudan. Ställer mig i kö i väntan på Stoffypie!

  2. Känns som en idé. Det känns nu nästan som att jag vill betala. Bara för att känna på. Men jag besinnar mig nog snart….

  3. Fick en Spotify-inbjudan idag! Fungerar perfekt tycker jag. Ska testa mer i helgen.

    Detta är framtiden för musiklyssnande, tycker jag.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.