Looper via Viaplay

FIlmen såg jag via Viaplay och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med den tjänsten! TV, film och framförallt sportsändningar (utvalda allsvenska matcher, golf och Champions League) till ett pris som är överkomligt. Att jag sedan kan säga upp abbonemangen när jag inte längre vill ha tjänsten, utan uppsägningstid, är precis som det ska vara. Nu är det slut med TV-abonnemang för mig. Strömmande tjänster via internet gäller framöver.

Filmen Looper var överraskande bra. Jag tänkte att idén om tidsresor och lejda mördare kändes lite långsökt. Krydda det med Bruce Willis och katastrofen känns inte långt borta…

Trots allt var det en helt ok film. Storyn läckte inte helt och hållet, fast det är svårt när handingen gäller tidsresor. De logiska kullerbyttorna var inte så många och det var intressant karaktärer i filmen som höll intresset uppe.

En trevlig söndagskväll i soffan och jag ger tre märken i betyg. Väl värd att se.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.