Mac OS X Lion

Jag har använt OS X Lion sedan den 20 juli och är imponerad.

Alla program har blivit förbättrade och mest av allt har Safari förbättrats. Användningen av gester på musplattan har blivit en del av alla program och möjligheten att täcka hela skärmen med ett program är naturligtvis mer än att bara täcka skärmen, det tillför ny funktionalitet och utnyttjar verkligen ytan.

Mail har förbättrats på ett märkbart sätt genom att anpassas efter datorskärmens breda format och det nya sättet att presentera e-post i konversationer efter varandra är helt intuitivt och bra.

Appstore har gjort att datorn hanterar  och presenterar program på ett lika enkelt sätt som i iPhone eller iPad. Lätt att uppgradera vid behov och smidigt att installera. Slipper skivor eftersom jag kan installera om från Appstore om det behovet uppstår.

Sammanfattningsvis så måste jag nog hålla med om reklamen att detta är den största förbättringen hittills. De andra operativsystemen får sätta fart så att de inte hamnar helt på efterkälken. Det behövs konkurrens.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.