Melodifestival 2014

UPPDATERAT!

Vinnaren i Masses melodifestivaltävling är HILLEVI!

STORT grattis till evig ära och en plats i schlagerhimlen! Du sällar dig till en imponerande skara av mellofantaster som precis som du har absolut gehör för vad som går hem och gillas av många människor!

Länk till resultatet i Masses meloditävling 2014 blad 1

Länk till resultatet i Masses meloditävling 2014 blad 2

Välkommen till Masses melodifestivaltävling!

FInaldeltagarna melodifestivalen 2014

En melodifestivalfinal är något jag ser fram emot. Trots att Jag tycker att upplägget behöver ändras. Det behövs människor som kan skapa en ny version av musikfesten. Tack Christer B  för allt men nu är det dags för någon annan!

Med det lämnar vi klagandet för nu, NU är det dags för årets tävling, den tävling som skiljer agnarna från vetet. Får ut det bästa hos människorna. Skapar glädje och glam!

Du är välkommen att skicka in din rad redan nu, om du vill och vågar. Du kan ändra din rad fram tills poängen börjar fördelas. Se upp så att du inte skriver fel, då blir din rad ogiltig. Jag finns med på Facebook hela tävlingen och säger vad jag tycker och menar. Häng med du med!

Länk till formuläret “Gissa placeringen i melodifestivalen 2014”

Lycka till i tävlingen om evig ära och en plats i schlagerhimlen!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.