Melodifestival 2015

Måns

Årets melodifestival är jag något missnöjd med. Det behövs ett nytt upplägg för tävlingen. Det är dags med något nytt nu. En ny ledning och ett annat upplägg. Jag kan inte säga hur det ska vara men det finns så många kreativa personer därute som säkert har en rolig idé!

Till saken. Min melodifestivaltävling fortsätter oförtrutet. Att tävla i musik är både kul och belönande! Vinnaren i min lilla tävling får en plats i schlagerhimlen och evig ära, det är inte dåligt eller hur!

Här hittar du länken till formuläret där du kan berätta hur du tror det blir.

Lycka till!

UPPDATERAT!

Vinnaren i min tävling är:………
Dött lopp mellan Cecilia E  och prinsessan Sofia H!
20 poäng är bäst och ett mycket bra resultat. Grattis till er båda! Ni har en plats bland giganterna i schlagerhimlen och evig ära!

Länk till resultatet melodifestival 2015

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

3 thoughts on “Melodifestival 2015”

 1. Hej Magnus!

  Hittade en trasig länk till en uppsats du skrivit om tidsresor i film.. Skulle jättegärna vilja läsa den, finns den kvar någonstans?? Gärna så snart som möjligt (tidsreseresearch:))

  Allt gott,
  Lisa

 2. Hej Lisa! Det måste vara någon annan Magnus Lindblad som har skrivit en uppsats för det är inte jag 🙂

  Önskar jag kunde hjälpa dig med tidsresor men har inte den kunskapen tyvärr.

  Ha det bra!

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.