Midnight in Paris

Woody Allens film Midnight In Paris var en riktig pärla.

Jag väntade mig inte den historia som utspelade sig. Den fångade verkligen en sorts känsla för Paris som jag på något sätt känner är kärnan i vad som fångar människor i den staden. Att placera in en lite malplacerad men ändå entusiastisk amerikan på Paris gator och låta honom uppleva den tid som han är övertygad om är den bästa, 20-talet i Paris, är ett helt genialt sätt att berätta något ännu viktigare.

Det är den tid du har nu och som du lever i nu som är den bästa.

Att inte leva här och nu är helt bortkastad tid egentligen. Det är det jag tar med mig från denna filmen. En småmysig film som passar helt perfekt in i min katalog av minnesvärda filmer. Se den, du blir inte besviken!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.