Min vinnare i Eurovision 2013

Min vinnare i Eurovision 2013 är Ungerns låt Kedvesem (Zoohacker Remix) med ByeAlex.

Första gången jag hörde den hade jag spellistan på Spotify igång med Eurovision 2013 låtar på i bakgrunden. Du vet, när man hör på låtarna samtidigt som man gör något annat. Plötsligt började jag lyssna och tänkte, vad är detta? Det var Ungerns låt. Jag lyssnade mer aktivt och efter ett tag satt den på repeat.

Jag läste också att alla låtarna analyserades av ett dataprogram som kom fram till att Ungerns bidrag är den bästa låten utifrån de preferenser som gäller idag inom popmusiken. Bekräftar min bild av låten.

Nu kanske den ändå inte vinner eftersom vinnaren i Eurovision måste vara en attraktivt paket med både låt och framförande. Framförandet fångade mig inte när jag såg det för första gången i semifinal 2.

Men ändå. För mig är Kedvesem vinnaren!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.