Mindre än en tredjedel av semestern kvar

Jag har verkligen lyckats att koppla av på semestern i år. Samtidigt som det är skönt att slippa de vanliga rutinerna och bara göra det man känner för så ska det bli skönt att på något sätt ta sig tillbaka till det som är vardagen igen.

Eftersom vädret inte har varit gynnsamt för sol och bad så har dagarna gått åt till annat.

Golfen har gått bra och jag har hittat tillbaka till min sving igen. Inte så att det går lysande varje gång men då vet jag åtminstone vad jag har gjort för fel och det blir inte fel hela tiden. I helgen hade jag min bästa runda på länge och gick runt på 67 slag. Jag har numera 13.8 i handikapp och det tycker jag är bra. Spelade på 29 poäng igår (slarvade på två hål) men det känns som att jag ska kunna gå på detta golfhandikapp framöver. Jag spelade på Abbekås GK i fredags och redan då kände jag att det var på gång något bra.

Den senaste tiden har jag jobbat med att ta fram Svedala Volleyboll nya hemsida och en databas för hästar. Det är med varierande framgång men mest två steg fram och ett tillbaka. Ska bli kul när det blir mer färdigt.

Det har blivit en del film och det mesta har inte varit bra med ett undantag och det har jag skrivit om här på bloggen (No Country for Old Men). Det känns som att idéerna hos filmmakarna inte riktigt passar mig just nu. Vet inte riktigt vad jag söker efter men försöker hålla sinnet öppet för nya intryck.

Jag spelar en del Playstation 3, mest Half-life som jag har börjat om från början med för att lära känna PS3 kontrollerna (har spelat på PC tidigare). Börjar få häng på det nu. Hanna och jag har spelat lite Resistance (Co-op mode) och det är kul. Skulle vilja spela mer sådant.

Har hört att vädret ska bli bättre nu och hoppas verkligen att det är sant. Jag skulle vilja ha lite strandliv innan semestern är slut. Det skulle vara pricken över i:et.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.