Mission impossible – Ghost protocol

När jag såg filmen Mission Impossible – Ghost protocol så blev jag besviken.

Jag har accepterat att filmserien inte ger några djupare avtryck i mänsklighetens historia men det brukar ändå vara en någorlunda vettig handling.

Nu blir det bara löjligt och inte trovärdigt. Visst, det har alltid varit otroliga stunts och nära totalt misslyckande men detta är ju löjligt. Det känns ju inte ens spännande och det märks på skådespelarnas gestaltning av sina roller. Allting går och intresset sjunker.

Nä, spendera din tid på något mer utvecklande. Får ändå två märken för det visuella intrycket. Känns som tåget har gått för Tom Cruise.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.