Modern English – I Melt with You

Jag älskar one hit wonders.

För ungefär 1 timme sedan hittade jag via Spotify en underbar låt, I melt with you. Antagligen är jag sist i raden att hitta denna pärla men vad gör det? Den gick rakt in i hjärtat på mig. Har nog lyssnat 10 gånger på den i rad. Versionen i Spotify är en livespelning och jag önskar att jag var där. Känns som en härlig stämning.

Här kommer ett videoklipp med lite sämre ljud men ändå live:

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.