När börjar det riktiga livet – Fredrik Lindström

Boken När börjar det riktiga livet är en märklig läsning. När jag hade läst resumén så tänkte jag att detta kunde bli en riktigt bra läsupplevelse.

Jag tycker det finns en bild av människor i den som jag inte känner igen. Är det för att jag är från landet, tänker jag? Fredrik Lindström är ju en riktig betraktare av livet och människorna. Det ser man i hans TV-program, han liksom står vid sidan av och vill att alla andra ska prata och ta plats. Denna boken känns som helt logisk i den andan. Jag tror också att det är därför jag inte riktigt fångas av berättelserna. De är lite för distanserade och betraktande. Även kapitlet med mamman som gömmer sig för sitt barn som så många har upprörts av känns inte på riktigt ur ett personligt perspektiv, mer vid sidan om.

Jag har läst hans andra böcker och jag har alltid känt att det har varit intressant läsning. Denna boken slutade jag läsa koncentrerat och bläddrade mig igenom den sista delen fast den bara var på ca 100 sidor. Jag tyckte det var en tråkig bok helt enkelt.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.