Nästa generation tablet-PC

Såg en nyhet idag som handlar om nästa generations tablet-PC.

Jag ser fram emot tablet-PC i den tappning som ovanstående artikel beskriver den. Men mest ser jag fram emot Apple tablet-dator. Jag tror det kommer att bli en perfekt korsning mellan en iPhone och dator. Gränssnittet från iPhone på en större skärm.

Tredje generationen tablet-Mac har säkert böjlig skärm från Samsung som jag har skrivit om nedan. Det blir en killer machine.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.