Ny på facebook

Nu har jag lagt upp mig på Facebook.

Trodde inte jag skulle göra det men nu har det hänt. Det har varit en del människor som har undrat varför jag inte går att hitta på Facebook och jag har inte haft något riktigt bra svar mer än att att jag medvetet har undvikit Facebook.

Nu får vi väl se om det har något gott med sig eller bara är jobbigt.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

One thought on “Ny på facebook”

  1. Sa kan det bli ibland! Nu ar vi bada på face:an. Ska borja bli lite mer aktiv dar nu nar min vanliga blogg har stangts av gestapo chef….

    Lasse

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.