Nyårsafton

Kan inte låta bli att fundera på vad nyårsafton egentligen betyder.

När jag går ut i natten och ska titta på fyrverkerierna så är det en helt annan känsla än för låt säga 20 år sedan. När fyrverkerier fortfarande var roligt. Roligt på ett sätt som jag inte längre förstår. Nu är det bara någon som hör till december, minusgrader och skumpa. Alla ungefär lika roliga. Kanske skumpa lite roligare om jag har tur (som jag hade denna nyårsaftonen).

Jag köpte inga fyrverkerier och har inte gjort det på ett par år. Det är inte något som jag längre vill. Jag vet inte ens om jag vill nyårsafton längre. Det känns som en dag som alla andra. Det som är bra med dagen är att jag kan skicka en hälsning till de jag känner och visa dom att jag vill dom väl i framtiden. Det känns bra. Det är också en dag när jag pratar med människor jag bryr mig om. Det känns ännu bättre. Sammantaget en bra dag alltså.

Fick ett meddelande av en vän som sa:

Nu är 2009 här. 365 blanka härliga dagar!

Det tycker jag är en beundransvärd inställning till livet som jag försöker kopiera. Jag tycker nog om nyårsafton trots allt!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.