Obegriplig artikel med spännande innehåll

IDG har idag en artikel om att man skickar video över w-lan. Eller rättare sagt, så tolkar jag artikeln. Rubriken talar om Ubuntu men i artikeltexten nämns inget om ubuntu. Överhuvudtaget en obegriplig artikel.

Videofilmen lovar dock mer. Jag har länge undrat varför ingen har tagit fram videoöverföring via w-lan. I ett normalt hem idag finns det flera datorer och därmed också flera skärmar som har potential att agera som TV-skärmar. Så nu fattas det bara en TV-box tillverkare som bygger in w-lan i boxen och skickar ut TV-signalen till den dator som vill ha det.

En annan variant är att låta datorn kunna skicka ut videosignalen via w-lan. Och ha en w-lan mottagare inkopplad i TV:n. Då kan jag sitta med datorn i knät och se bilden på storbilds-TV. Utan sladdar. Smidigt tycker jag.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

One thought on “Obegriplig artikel med spännande innehåll”

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.