Omstart i Malmö

I november flyttade vi från huset till lägenhet i stan. Det var en stor förändring och jag var osäker på hur jag skulle uppfatta flytten. Nu känns det som att jag äntligen har haft tid att tänka efter hur det har blivit.

Det blev precis som jag hade hoppats! Att bo i stan är så annorlunda från att bo utanför. Bara en sak som pendling vilket jag slipper nu. Så skönt det är att kunna gå till jobbet. Att inte behöva lita på att tåget går, att slippa passa tider. Trädgården saknar jag inte heller, det finns tillräckligt med gröna ytor i Malmö som jag kan gå till när jag vill, inget att sköta om heller.

Det känns också bra att huset har tagits om hand av en familj som kommer att kunna njuta av det precis som vi har gjort, ett hus som är prefekt för en familj. Med gott om plats och perfekta omgivningar för barn.

I lägenheten var det inte lika stort som i huset. Det är svårt att förstå det bara genom att läsa ritningar och när vi kom in i lägenheten första gången så var det något av en chock. Samtidigt så är det ju precis den yta som vi behöver. Efterhand har vi också hittat de möbler som passar oss och lägenheten. Vi gjorde oss av med massor av grejor i samband med flytten men det var ändå för mycket vi tog med oss. Vi fick rensa ytterligare och det är så himla skönt! Att inte ha så många grejor, bara det jag behöver.

Att bo i stan betyder att jag har nära till allt jag vill göra och ingenting känns jobbigt. Jag kan göra precis det jag vill, när jag vill. En väldigt skön känsla.

Jag trivs jättebra i Malmö!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.