Onödigt hård mot Malmöfestivalen

Igår när jag var på väg hem från Malmöfestivalen lackade jag ur på alla människor som hindrade mig att nå dit jag ville. Det fick mig att skriva  ett inlägg på facebook att jag är trött på Malmöfestivalen.

Lite onödigt hårt kan jag så här i efterhand tycka. Men det är så lätt att skriva ett facebookinlägg med iPhone så det är nog inte sista gången det blir snabbt och konstigt.

Det blir en rätt skön känsla på stan när det känns som det är grejor på gång hela tiden. Ska försöka botanisera lite i utbudet nästa vecka. Det är de lilla grejorna jag gillar, inte stora artister och så. Jag tror det finns mycket sådant om man bara ger sig lite tid och det tänkte jag göra nästa vecka. Hoppas vädret blir bättre än dagens regn bara.

Sitter och lyssnar på Alice Cooper så här framför datorn. En gammal idol (om man nu kan säga så) från min barndom som jag fortfarande lyssnar på. Gick förresten med i facebookgruppen Alice Cooper för oss som gillar originaluppsättningen (lite nördigt så där!) av bandet. Den som gjorde skivorna Love It to Death, Killer, School´s out och Billion Dollar Babies. Min första skiva med Alice var School´s out som jag hörde när jag var 8 år. Det hindrar inte mig från att tycka att även senare Alice Cooper låtar som Pain, Clones (We´re all), Skeletons in the Closet och You Look Good in Rags är bra. På senare tid driver han med bilden av sig själv, det gillar jag. Och så spelar han golf, naturligtvis!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.