Parallels Desktop 4.0

Köpte igår programmet Parallells Desktop 4.0.

Jag vet inte om det bara är jag men det känns helt fantastiskt att inte behöva välja att antingen använda Windows eller Mac OS X. Med Parallels Desktop kan jag ha min älskade Mac och ändå köra Windows när jag behöver det utan att jag förlorar någon prestanda. Jag behöver inte heller spara mina filer på ett speciellt ställe, de går att nå hela tiden.

Ju mer jag använder Parallels Desktop desto mer förundrad blir jag. Hur kan det fungera? Det är helt klart skarpa hjärnor som har tänkt till. Tyvärr upplever jag lite fler “glitchar” med version 4.0 än den tidigare 3.0. Inget allvarligt utan mer irritationsmoment. Blir säkert bättre efterhand. Jag tänker iaf aldrig mer byta bort min Mac med Parallels Desktop till något annat!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.