Philips HTL9100 soundbar

I november flyttade jag till lägenhet från hus och köpte Philips HTL9100 för att ersätta mitt 5.1 system som var installerat i huset.

Philips HTL 9100

Jag vill direkt säga att det inte går att jämföra ett riktigt 5.1 system med denna soundbar. Det är orättvist. Soundbaren är till för att förbättra ljudet på din TV ett par steg, bättre än de högtalare som normalt sitter i TV:n.

Trots detta så kan jag inte riktigt förlika mig med produkten. Det är möjligt att jag är skadad av att ha haft ett riktigt 5.1 system eller att jag lyssnar mycket på musik, ser film och spelar Playstation. Tanken är att denna soundbar ska fungera för alla tre och det gör den inte riktigt. Se film och spela spel funkar bra men den är för instängd för musik, tycker jag. Det blir inte riktigt stereo, om du förstår vad jag menar.

Det är inte utan att jag längtar tillbaka till mitt gamla system ibland. Det var klumpigt och mycket sladdar men det lät bättre.

Sammanfattningsvis så menar jag att det är en acceptabel soundbar som Philips har tagit fram, men inte mer.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.