Playstation 4

Jag måste säga att Playstation 4 lovar gott för framtiden men är lite av en besvikelse just nu.

Playstation 4

Det saknas spel som jag gillar på plattformen men jag tror att de som är på gång kommer att vara av en helt annat kaliber än tidigare. Det finns stora möjligheter och bara det att dela bilder från spel med kompisar är något som låter som framtiden.

Jag tror inte jag har kommit på alla sätt som jag kan använda Playstation 4 på ännu. Det finns mycket att utforska men det kräver också att spelen stödjer funktionerna och det gör de inte just nu. En sak. Första gången jag spelade spelet Resogun så hoppade jag till när rösten från spelet kom ifrån högtalaren i handkontrollen! När jag hade vant mig kändes det helt naturligt och enkelt att dela på statusinformation och bakgrundsljuden på det viset, en bra funktion.

Däremot är jag besviken på Viaplay i Playstation 4. Jag har flera gånger råkat ut för att programmet hänger sig, det ändå som hjälper är att tvinga avstängning och börja om. Det är frustrerande jag jag tittar på en film, det gäller att själv hålla koll på hur långt jag har tittat. Programmet har ingen aning. Netflix fungerar mycket bättre och jag har aldrig haft problem med det programmet. Jag får istället titta på Viaplay via Playstation 3, där fungerar det konstigt nog bättre!

Sammanfattningsvis så ser jag fram emot framtidens spel och fortsätter att spela på min Playstation 3 så länge.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.