Pojk- och flick-SM i Volleyboll

Jag har varit på Volleyboll SM i Valhalla-hallen i Göteborg hela helgen.

Det har varit kul att se alla kämpande lag och speciellt Svedalas lag. Förra året föll de i semifinal men igår föll de redan i kvartsfinal. Det har jämt på platserna 3-6 men Svedala blev 6:a efter att ha tappat matcher de egentligen borde ha vunnit.

Laget behöver jobba med det mentala för de har kunnandet, tycker jag. Visst måste de förbättra i princip allt för att komma på samma nivå som de bästa lagen (läs Vallentuna) men de har ändå ett lag som kan.

Vi bodde på hotellet Apple. Det var inte världens bästa hotell men vi sov gott och vad mer kan man egentligen begära av ett hotell?

Tog en bild med mobilen som inte blev bra men den visar på att det hela tiden var fullt tryck i hallen.

Bild på uppvärmning

Det var en fantastiskt vacker dag i Göteborg på söndagen! Kunde inte låta bli att ta ett mobilfoto till på de blommande körsbärsträden utanför Scandinavium.

Våren i Göteborg

Kul var det och vi får väl se om det blir någon mer gång.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.