Rammstein – Mein Land

Känns som att Rammstein med låten Mein Land driver med nationalism på sitt eget sätt d.v.s. anspelande på fördomar och sedan blanda det med en helt annan känsla. Det är en typisk Rammstein upptempolåt och den fastnar hos mig. Videon av deras hovleverantör Åkerman är en azurblå film inspelad i Kalifornien, inte lika porrig som övriga videor har varit. Videon är godkänd men inte mer.

Riktigt bra musik med ordentlig ljudanläggning och volymknappen uppvriden. Rammstein!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.