SAS Masters

Idag har jag varit i Barsebäck och tittat på golf med Mats.

Det var inspirerande att titta på proffsen när de spelar golf. Fast Stenson hade en dålig dag och var kass. Det var t.ex. roligt att följa Jesper Parnevik som hade en bra period när vi tittade, senare tappade han lite vilket var synd.

Jag såg också min golfidol Göran Zachrisson IRL som var där för att kommentera golfen på TV. Hans kåserande i TV är höjdpunkter i TV-tittandet och det är svårt att avgöra om det är väl förberedda kåserier eller spontanta. Det är nog blandat. Igår t.ex. under en intervju med Joakim Häggman ställde Göran frågan (på fullt allvar); “Har man mer än en höft?”. Det därpå följande samtalet går inte att återge på ett bra sätt eftersom det som är det roliga är att två människor försöker hitta essensen i vad frågan gäller och besvara den fast det oftast inte går eller är meningen. Det gillar jag och Göran är expert på sådant. Kan inte riktigt förklara varför jag gillar det.

Imorgon tittar jag på tävlingen lite så där under tiden jag gör annat. Göran kommer säkert att förgylla min tid på något sätt imorgon. Känns skönt att veta.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.