Sebastien Tellier – Sexuality

Efter att ha hört Frankrikes bidrag till Eurovision gick jag vidare och hittade Sebastien Telliers skiva Sexuality.

En mycket sensuell och skön skiva där franska språket känns helt rätt. Franska är inte ett språk jag behärskar och kanske det är därför som det låter så rätt. Första låten Roche har lånat från Daft Punk Make Love och det är skivans bästa spår vid sidan av Divine som jag har skrivit om nedan.

Lite obra blir det med pålagda kvinnostön som inte tillför något. Annars en helgjuten skiva för lugna och meditativa stunder, tycker jag.

Dagens skiva har recenserat skivan.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.