Sherlock Holmes: A Game of Shadows

FIlmen Sherlock holmes: A Game of Shadows var riktigt bra!

Jag gillar Robert Downey Jr riktigt mycket. Även Jude Law tycker jag är bra. Jude Law var bäst i A. I. Artificial Intelligence, en robot med typ känslor och personlighet. Även i denna film fungerar hans skådespeleri tillsammans med huvudrollsinnehavaren.  De bildar en klassiskt brittiskt duo med snabba repliker. De kompletterar varandra och får fram varandras bästa sidor. Jag gillar verkligen detta!

Filmen är fokuserad runt Dr. Moriarity och hans försök att störta världen i kaos. För mig så låter det som en helt sjukt tanke att störta hela världen i krig för att tjäna pengar. Det finns ju så många andra sätt att tjäna pengar på utan att behöva gå hela vägen och skapa ett världskrig! Jag får väl helt enkelt acceptera storyn.

Actionscenerna använder verkligen stop motion tekniken på ett bra sätt och kompletterar själva tankearbetet på ett bra sätt.

Detta blir fyra märken i min bok. Inte bäst men uppe där någonstans.

 

 

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.