SM-GULD SM-GULD!

Svedalas U-17 volleybolllag har tagit SM-guld i Göteborg idag! Det var en kämpainsats men samtidigt en bombsäker vinst. Inte ett förlorat set, inte ens i kvalet till SM. Strongt är förnamnet….

Ida var duktig och satte matchbollarna i semifinalen och finalen. Då var pappa stolt kan jag säga. Ida sa efteråt att hon inte riktigt hade fattat att de hade tagit SM-guld. Det som de hade kämpat så länge för var deras. Grattis Svedala volley!

sm-guld

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

One thought on “SM-GULD SM-GULD!”

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.