Sons of Anarchy

Ser TV-serien Sons of Anarchy.

Känns märkligt att med ett relationsdrama med ett motorcykelgäng som handlar med vapen och beskydd. Kanske helt rätt i tiden men ändå märkligt. Går inte att låta bli att hålla på så kallat “fel” personer. Känns lite som att serien är svaret på det nya individuella USA. Kan inte låta bli att tänka på de gånger jag har varit i USA, hur ensam jag har känt mig. När jag stod där på gatan i San Franscisco så var jag ensam och också fri att göra vad som helst. Det var jag själv som satte gränserna, på något sätt. Nu är det naturligtvis inte så. De har lika många lagar där som i Sverige. Men ändå. Att vara helt utelämnad till mig själv kände jag väldigt starkt. Sons of Anarchy är ett uttryck för denna känsla, tycker jag.

Sammanfattningsvis en helt ok TV-serie som vi brukar se som avslutning på kvällen. Varje kväll nu i flera veckor.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.