Spotify

Måste bara säga att Spotify motsvarar alla mina förväntningar. ‘

Även med reklam är det ojämfört bättre än reklamradio. Jag är så sjukt trött på hurtiga programledare som låter likadant och säger likadant. Så förutsägbara och tråkiga. För att inte tala om de gäster som de bjuder in i studion. Gästerna anpassar sig direkt till den flåshurtiga och förutsägbara stämningen och blir lika tråkiga. Det riktigt kryper i skinnet på mig när jag tänker på det.

Tillbaka till Spotify. Gränssnittet är befriande fritt från onödiga funktioner. Liknar iTunes och det är inte fel. Spotify är mer koncentrerat på musiken vilket gör det bättre än iTunes. Det räcker ju att kunna söka, göra spellistor. Radiodelen har jag undvikt än så länge. Ordet ger mig dåliga vibbar som du kanske förstår från ovanstående stycke. Att kunna lyssna på musiken jag är nyfiken på när jag vill det utan att behöva vara olaglig känns mycket bra. Välkommen sköna nya värld!

Bävar för den dagen när de första reklambilderna i flash kommer och sabbar hela upplevelsen och segar ned gränsnittet. Då blir det inte roligt längre. Den talade reklamen mellan låtarna är i lagom mängd och inte störande. Särskilt att reklamen inte startas med en jingel är en befrielse.

Tack Spotify för en efterlängtad tjänst!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.