Suits

När jag hittade serien Suits på Netflix så förväntade jag mig inte något särskilt. Det såg lite intressant ut med en kul historia.

Suits

Suits är en serie för den som gillar snabb dialog, lite som West Wing. Det gäller att hänga med i svängarna och förstå de legala vinklarna. Samspelet mellan Harvey och Mike är skönt att se. Det är antagligen inte ens i närheten av verkligheten men det gör ingenting. Det finns en glimt i ögat hos alla skådespelare som jag gillar.

En serie följer man för dess karaktärer, intresset att veta vad som händer med dom. Nu när vi har sett tre säsonger så förvånar jag mig själv med att fortfarande vilja veta mer. Det är inte så mycket som händer, egentligen. Ska firman fortsätta att vara framgångsrik? Ska Mike avslöjas? Ska förhållandet mellan Mike och Rachel ta slut? Vem ska snärja Harvey? Det är ungefär det som händer men det är kul att följa!

Jag har t.o.m. börjat gilla kostymer igen. Hoppas bara det blir lite varmare ute så att jag kan ta på mig kavaj. Kunde inte låta bli att köpa väskan som Mike har, den är både snygg och praktisk.

Trots att vi har sett tre säsonger så har jag inte tröttnat ännu. Säsong 3 avslutades med en cliffhanger och säsong 4 är på gång.

Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera serien!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.