Sunday Bloody Sunday

Den 1 juni måste vara idrotts-Sveriges svartaste dag hittills i år.

Visst en träningsmatch mot Ukraina är ju inte världens viktigast men sättet som fotbollslandslaget förlorade på är beklämmande och tycker jag tydligt visar ett lag som saknar en idé. Anfallet är bra med flera alternativ men det finns ju ingen som kan ta fram målchanser till dom! Mittfältet är ju under all kritik! Spelar ingen roll vilken det gäller, alla behöver lyfta sig minst två klasser. Så egoistisk som Chippen var idag har jag aldrig sett tidigare och han fick ju ändå inget resultat.  Som om  det inte räckte med att mittfältet inte fungerar så är ju backarna fullständigt förvirrade.  Jag fattar fortfarande inte storheten med Petter Hansson.  I min värld  är det bara en tidsfråga innan han gör bort sig ordentligt igen. Kom ihåg Tysklandsmatchen i VM sist. Att vi sedan har två målvakter med nedåtform är också illavarslande. Nu låter det som att jag inte vill tro på Sverige och det är inte sant. Men det krävs ett smärre mirakel av Zlatan och Henke så att de helt enkelt gör mål på de fåtal chanser de kommer att få och att Sverige lyckas göra fler mål än vad det blir bakåt. För jag tror att det kommer att bli många mål i baken på Sverige i EM.

Som om inte det var nog så förlorar Sverige i kvalet till Handbolls-OS. Och som dom förlorar! Inget anfallsspel att tala om och den största anledningen till det är Kim Andersson tycker jag. Varför får han vara kvar på planen? Ett skott men inga mål överhuvudtaget på hela matchen! Det ska inte gå att få vara kvar då. Till på köpet börjar han koncentrera sig på domsluten och får alla andra med sig i det felaktiga fokuset. Det är inte hans fel att alla lågpresterar men han ska ju vara världsspelaren som visar vägen till vinst! Jag blir så upprörd.

Så detta var nog det värsta söndagen hittills….

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.