Sverige – Tyskland VM-kval

Det var en konstig match igår mellan Sverige och Tyskland.

5-3 till gästerna Tyskland är ju en massa mål och det kändes som det kunde blivit mer. Jag håller med sydsvenskans Gatu när hon säger att med Sverige herrlandslag så kan det bli hur som helst. Botten eller toppen. Jag tycker att det bara är att acceptera att vårt landslag inte räcker till mot fotbollens giganter. Det var snygga svenska mål igår och det är jag nöjd med.

Hoppas vi kommer vidare till VM i fotboll ändå, det är inte riktigt samma sak utan Sverige. Fast vi troligtvis inte kommer att överleva gruppspelet där.

Heja Sverige!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.