SVT svenska musikserie: 80s

Jag såg första avsnittet av SVT:s musikserie 80s och är jätteglad att jag gjorde det!

Det är verkligen nostalgi att se alla gamla hits från när jag var tonåring. Så många minnen. Detta första avsnitt fokuserade på Depeche Mode som jag väl inte riktigt fastnade för på 80-talet. De hade en del odödliga hits och de får särstatus för att de gick vidare och utvecklades till vad de är idag. Så det är helt välförtjänt att de har huvudrollen. Samtidigt fanns det ju så mycket mer på 80-talet och jag antar att vi kommer att få se detta i serie.

Så om du inte har sett så klicka på logga ovan och ta dig till SVT Play och ha en härlig halvtimme i världens bästa musikårtionde!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.