Telia säljer iPhone?

Läste nyheten att telia kanske ska sälja iPhone. Tror det är helt rätt men jag är orolig för priset.

Telia är inte känt för att vara billiga men att det fungerar. Jag har själv svårt för att välja vad som är viktigast men jag tror nog att funktionen är viktigast.

Jag har alltid haft telia bredband och för mig har det varit utan avbrott någon gång och med hög jämn hastighet (abonnerar på 24 MBit/s och ca 18 Mbit/s levereras enligt tptest). Har flera kompisar med andra leverantörer (Glocalnet) som har haft avbrott på flera dagar. Skulle jag aldrig klara. Så jag kan bara rekommendera telia trots alla klagomål som de har fått. Men det kanske beror på att jag aldrig har behövt ringa support….

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.