The Adjustment Bureau

Såg filmen The Adjustment Bureau igår kväll.

Jag hade inga förväntningar på filmen när jag började titta. Jag visste att Philip K Dick var  upphovsman bakom historien som filmen är baserad på och det kändes som ett kvalitetsmärke. Trots detta är det en lite tunn handling som inte riktigt räcker för en långfilm.

Det som gör filmen är huvudrollspersonerna Matt Damon och Emily Blunt. Det uppstår en sorts kemi mellan dessa. Särskilt Emily Blunt spelar sin roll på ett trovärdigt sätt. Deras samspel lyfte filmen. Filmen var ett drama med ett sorts övernaturligt inslag som på ett bra sätt förde filmen framåt.

Sammanfattningsvis var det en medelbra film med ett bra slut.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.