The Avengers

En riktigt bra film!

I filmen finns alla Marvels största hjältar; Iron Man, Captain America, The Hulk, Thor, Black Widow och Hawk Eye. Tillsammans är superhjältarna som ska rädda världen mot guden Loki. En helt osannolik film tar sin början.

Det finns ögonblick i filmen som är riktigt fantastiska, visuellt. Vissa kritiker vänder sig mot förstörelsen och alla dödsfall. Jag håller med om att det är helt uppenbart att Amerikas krig har trubbat av människorna som bor där. Våldet återspeglar på något sätt kriget mot terrorn, det helt meningslösa förstörandet av människor och egendom. Det passar in i vår tid. Helt enkelt, Sign O’ The Times som Prince säger.

Nä, då fokuserar jag hellre på skådespelarna och deras sätt att ta sig an uppgiften att spela superhjälte. Det är en berg-och-dalbana med action och snabba repliker. Snabbt rappt och underhållande. Det går inte att undvika normal amerikansk patriotism men det är som det ska vara och inte dominerande.

Sammantaget ger jag det fyra i betyg, en bra actionfilm men fantastisk visuell briljans. Gör sig bra på Blue-Ray.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.