The Descendants

Filmen The Descendants var en tårdrypande film, iaf för mig. Bra men krävande för den som har lätt för att gråta. Sådana som jag.

Huvudrollspersonen är en affärsman som har försummat sin familj för arbetet och hans fru har hamnat i koma efter en olycka. Affärsmannen spelas av George Clooney och han lägger till en ny dimension i sin skådespelargärning. Jag har tidigare haft svårt med att sympatisera med George Clooney, han uppträder för smart och verkar veta om sitt värde. I denna roll tycker jag att han lyckas förmedla en hel bild av människan som filmen handlar om. Till slut slutar jag reta mig på att det är George Clooney jag ser och bara fastnar i filmen. Handlingen tänker jag inte berätta mer om eftersom vändningen i mitten av filmen kräver att du inte vet något om den.

Sammanfattningsvis var det en godkänd film som gör att jag tycker bättre om George Clooney som skådespelare och det är ett bra betyg! Definitivt sevärd.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.