The Skin I Live In

Regissören Pedro Almodóvar har gjort filmen The Skin I Live In. Filmen handlar om en plastikkirurg som är besatt av en kvinna som han har inlåst i sitt hus. Det är det du egentligen behöver veta före du ser filmen, inte mer.

Det är en märklig film som berör på ett inte särskilt behagligt sätt. Pedro Almodóvar brukar göra konstiga filmer och det här är en i raden. Jag kan inte säga att jag gillar hans filmer. Förstår att det krävs någon sorts konstnärskap att göra dom men för mig är de ointressanta. Huvudrollsinnehavarna är ok men jag har lite svårt för Antonio Banderas som jag tycker är överskattad. Slutet känns hafsigt i förhållande till resten.

Sammanfattningsvis så är det en godkänd film men rekommendera den kan jag inte göra.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.