They will only travel for pleasure

Arthur C Clarke gjorde en framtidsspaning 1964 som du kan se nedan.

Det är en vision som i stora delar har hänt precis som han beskriver det. Men det saknas en del, en viktig del. Han säger:

The City as a meeting place for man has seized to make any sense. In fact, in the future there is no need to commute, only communicate. They don’t need to travel for business anymore, they only travel for pleasure.

Arthur C Clarke

Jag tror han har rätt i det också, ännu längre in i framtiden.

Uppdaterat! Videon jag länkade till verkar inte längre finnas och har ersatts med en video från 1960 som säger i princip samma sak.

Här är länken till den gamla videon.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.