Tillbaka från UGL

Sitter på tåget hem och tänker på UGL-kursen.

Det var precis som jag förväntade mig på ett sätt. På ett annat sätt var det precis vad jag behövde. En skön samling människor tog sig vidare tillsammans och lärde för livet kändes det som.

Jag tänker inte berätta något om någon eller något som hände men kan säga att det är en kurs som har givit mig självkännedom och en känsla av ytterligare bekräftelse av det jag visste om mig själv och det jag tror är viktigt i livet. Visst, skeptikern kan säga att det man gör har gjorts förr och på andra sätt men sammansättningen av gruppen tillsammans med övningarna och teorin gjorde att allt smälte samman till en helhet som jag behövde.

Före kursen hörde jag många som sa “..alla borde gå UGL!” och jag håller med. Livet hade varit mycket enklare för oss alla då. Samtidigt, varför ska livet vara enkelt?

Till dig som läser det här;

Gå en UGL-kurs om du får tillfälle! Du ångrar dig inte!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.