Tillsammans är man mindre ensam

Jag såg filmen Tillsammans är man mindre ensam.

En småmysig film med en historia berättad med de små bokstäverna vilket jag gillar. Att det är en fransk film gör det till en speciell upplevelse. Språket tillsammans med kulturen tillför mycket, tycker jag. Audrey Tautou är en av mina favoritskådespelerskor och gör en habil insats.

Sammanfattningsvis en trevlig och rolig stund i soffan.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.