Trav i helgen

Det är dags för ny omgång trav på Jägersro i helgen. Det ska bli kul att se de riktigt bra hästarna besöka Jägers igen. Visserligen inte de allra största loppen men ändå roligt att se. Blir nog ändå bara en av dagarna på banan. Det var verkligen kul att se Jörgen Sjunnesson vinna med Triton Sund i lördags. Annars är det mest storkuskarna som får chansen med de bästa hästarna. Grattis, Jörgen!

Jag tror på Ambrosie i Derbystoet (Jörgen är på gång!) och Sahara Dynamite i Svenskt travderby. Vet inte riktigt varför men det är en känsla jag har. Kom ihåg var du läste det först 🙂

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.