Trav V75 Umeå

Äntligen lite flyt!

Nej, det var inte jag som vann 6 miljoner 🙂 men jag fick rätt på dagens dubbel för 86 gånger pengarna. Jag hade känsla för att i DD-1 skulle Johnny Takter med Asterix Tooma ta täten och sedan skulle det vara slut. Och jag hade rätt! I DD-2 chansade jag på Sun Power C.G. som jag alltid har gillat som häst. Han går hela vägen in i mål. Och som han vann! Utvändigt ledaren hela vägen och bara stegar ifrån. Då kändes det skönt. Att få rätt för en gångs skull.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.